STORY-5

En kjærlighetshistorie fra Budapest

Jeg har tenkt å presentere endel beautygründere her på bloggen fremover. Vi tenker sjelden på at det finnes mennesker bak de produktene vi bruker hver dag. Noen har faktisk hatt en idé, laget en plan og fått produktene produsert. Noen har til og med kokt sammen, rørt rundt i gryter og blandet ingredienser selv. Det er ofte fascinerende historier som ligger bak produktene, driftige mennesker med en visjon og masse inspirasjon. De står ofte i bakgrunnen, og jeg ønsker å fremheve dem her.

Omorovizcablogg

En av dem jeg har møtt flere ganger, er amerikanske Margaret de Heinricht de Omorovicza. Hun var den ambisiøse jenta som ble forelsket i en ungarsk mann da hun jobbet som diplomat i Budapest. Det skulle vise seg at denne mannen, Stephen, var endel av den ungarske adelen og familien hans eide gamle tradisjonelle spa som paret etterhvert har transformert til mer moderne spa samtidig som de gamle tradisjonene har blitt ivaretatt. I forlengelsen av dette prosjektet, har de skapt et eget hudpleiemerke som selges over hele verden. I Norge får du kjøpt produktene på Gimle parfymeri. 

omoroblogg

Margaret gikk nøye gjennom produktene med meg sist vi møttes. Hun er veldig dedikert og engasjert i hvert enkelt produkt. Jeg syns det er veldig gøy å møte menneskene bak produkter som jeg liker og høre hva de har tenkt når de har laget dem. Det første som slår meg med Omoroviczas produkter er den deilige konsistensen. Etter at jeg hadde brukt noen av produktene en stund, kunne jeg konstatere at huden føltes gjennomfuktet, mer spenstig med en sunnere glød. Margaret forteller at hun er veldig opptatt av resultater.

– Kvinner ønsker raske resultater og merker fort om produktene gir dem de de vil ha.

Omorovicza har en ansiktsbehandling jeg kan anbefale på det varmeste. Den er basert på gamle ungarske teknikker og ansiktet får et løft uten bruk av maskiner, kun ved hjelp av fingrene til hudpleieren og effektive produkter.