David Beckham

Veien til menns hjerte går gjennom fotballen

Biotherm er av de merkene som har hatt fokus på hudpleie for menn i  årevis, men nå mener de tydeligvis at tiden er inne for virkelig å satse på mannen.

For hvem andre har de slått kloa i enn selve inkarnasjonen av den velpleide mannen OG pensjonerte fotballstjernen, David Beckham. I anledning fotball-EM vil jeg tilegne en kort bloggpost til mannen. Hudpleie for menn får prosentmessig omtrent like mye oppmerksomhet som kvinnefotball får i forhold til mannefotball. Også på denne bloggen.

Aquapower fra Biotherm skal sørge for at kjæresten, sønnen, broren og faren din begynner å stelle huden sin.
Aquapower fra Biotherm skal sørge for at kjæresten, sønnen, broren og faren din begynner å stelle huden sin.

Beckham skal selge hudpleie til menn og da må tiden det tar å pleie huden kommuniseres tydelig. For menn har så dårlig tid, spesielt nå som det er EM. Det er jo så mange kamper som skal sees. Men Beckham understreker at det kun tar syv minutter å rense og fukte huden. Så da er det vel ingen unnskyldning lenger da, gutter.

– Min hudpleierutine om morgenen tar ganske kort tid – en rask dusj der jeg renser ansiktet etterfulgt av en fuktighetskrem. Aquapower er fantastisk forfriskende om morgenen, litt som en avkjølende skvett vann i ansiktet. Når jeg bruker den, vet jeg at jeg har gjort noe godt for huden min, sier Beckham.