FOR EDITORIAL USE ONLY. Chloe. Backstage Paris Ready to Wear. Autumn/Winter 2016.

ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.

Høstens sminketrender

Høstens allsidige sminketrender gir deg friheten til å velge og vrake enten du liker å bruke mye sminke, lite sminke, eller om du ønsker deg et mer kunstnerisk resultat.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Versace Milan Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. Russian model Natasha Poly. ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Versace høst/vinter 2016, Milano. Foto: Bulls

Rocka bohem

Med en tynn eyeliner på våtlinjen og en dus rosa leppestift er du sikret den feminine rocka stilen. Designerne har ikke gitt slipp på den bekymringsløse hippiestilen som vanligvis pleier å høre sommeren til, men vi kunne ane litt skarpere kanter derav den litt 90-tallsinspirerte eyelineren. Med et svart silkeskjerf i halsen understreker du uttrykket.

Kunstneriske linjer

FOR EDITORIAL USE ONLY. Anthony Vaccarello Backstage Paris Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Anthony Vaccarello høst/vinter 2016. Backstage Paris. Foto: Bulls
FOR EDITORIAL USE ONLY. Kenzo Backstage Paris Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Kenzo høst/vinter 2016. Backstage Paris. Foto: Bulls

Høstvisningene viste makeupartistenes kunstneriske talenter og eyelinernes mange muligheter gjennom utallige varianter av streker rundt øynene. Stramme linjer, avrundede former og skarpe vingeformer tok øyesminken til et høyere nivå. Her er det bare å leke seg!

Ultraglødende

FOR EDITORIAL USE ONLY. Francesco Scognamiglio Milan Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. Russian model Valery Kaufman. ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Francesco Scognamiglio høst/vinter 2016, Milano. Foto: Bulls.
FOR EDITORIAL USE ONLY. No 21 Milan Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
No 21 høst/vinter 2016, Milano. Foto: Bulls

Det skal nesten se ut som om huden er litt våt. Den store strobing-trenden kommer for fullt denne høsten og vi kommer garantert til å se mange skinnende fjes. Her er det viktig å holde tunga rett i munnen og ikke overdrive. Uttrykket skal være lett og delikat. Pass på at huden er veldpleid og helt jevn under strobing-effektene.

Fargekoordinert

FOR EDITORIAL USE ONLY. Balmain. Backstage Paris Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. American model Lindsey Wixson. ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Balmain høst/vinter 2016. Backstage Paris. Foto: Bulls

Til tross for mye drama på sminkefronten på catwalkene for høsten var det naturlige, feminine og delikate uttrykket fremdeles tilstede. Den oppdaterte tvisten her er at leppestift og øyenskygge har samme fargetone. Det gir en frisk, sexy og ungdommelig stil.

Mørke lepper

FOR EDITORIAL USE ONLY. Max Mara. Backstage Milan Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. British model Ruth Bell (L). ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Max Mara høst/vinter 2016. Backstage Milano. Foto: Bulls

Sterke farger og linjer passer den sterke kvinneskikkelsen perfekt. Mange av designerne ønsket tydeligvis å sette fokus på dette i høst. Også på leppene var de sterke fargene brukt for å understreke den feminine selvtilliten. Knall rød eller mørk plomme? Du velger.

Twiggy vipper

FOR EDITORIAL USE ONLY. Carven Backstage Paris Ready to Wear. Autumn/Winter 2016. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Carven høst/vinter 2016. Backstage Paris. Foto: Bulls

Dramatiske og chunky vipper er i vinden som aldri før og var å se på flere visninger for høsten. Den åpenbare inspirasjonen er 60-tallets store stilikon Twiggy. Vippene skal limes sammen med maskara slik at de blir tykke og spisse. Ikke glem de nederste vippene for å få maksimalt ut av denne looken.

 

Denne saken har jeg laget for trykk til Isadoras høstmagasin 2016.