Photo Bulls. Blumarine. Backstage Milan Ready to Wear. Spring/Summer 2017.

ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.

Vårvakker

Sminken på vårens visninger inspirerer til velpleid hud, markerte øyne og dristig grafikk.

Knallblått

80-tallet kommer tilbake i ny tidsriktig drakt. Den blå fargen var å se på flere visninger i ulike kombinasjoner, men den grafiske tykke streken er veldig 2017. Det italienske motehuset Ports 1961 fikk virkelig understreket sin stripete kolleksjon ved hjelp av denne grafiske sminken.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Ports 1961 Backstage Milan Ready to Wear. Spring/Summer 2016. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Ports 1961, backstage Milano. SS 2017. Foto: Bulls

Velpleid bohem

Nordmannen Peter Dundas brakte en naturlig og fri 70-tallsestetikk til sin første kolleksjon for det italienske motehuset Roberto Cavalli. Modellene hadde fått beskjeden sminke, men  strålte av sunnhet om kapp med de frisinnete hippiekjolene. Duse øyenskygger i svake vinger oppover mot tinningen gav øyene et subtilt løft.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Roberto Cavalli Milan Ready to Wear. Spring/Summer 2017. ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Roberto Cavalli, Milano. SS 2017. Foto: Bulls.

Suptil bordeaux

Se for deg en god årgang rødvin fra Bourdeaux som har flekket av på duken, og du har riktig farge. Anna Sui lot superstjernen av alle makeupartister, Pat McGrath, utfolde seg med sminkepenslene for å understreke den snertne 60-tallsstilen. Både øyne og lepper fikk et streif av den karakteristiske rødfargen blandet med skinnende gloss for en friskere finish.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Anna Sui Backstage New York Ready to Wear. Spring/Summer 2016. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Anna Sui, backstage New York. SS 2017. Foto: Bulls.

Skinnende glød

Maken til vakkert sminket hud skal du lete lenge etter. Dronningen av catwalken, Victoria Beckham, lar kun de flinkeste få bryne seg på hennes visninger. Pat McGrath stod også for denne visningen med den superglødende, nesten våte huden og brun maskara ble brukt i øyevipperoten for å skape definisjon rundt øynene. Noen av modellene fikk sågar blå skimrende øyenskygge, noen forble uten.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Victoria Beckham Backstage New York Ready to Wear. Spring/Summer 2016. French model Camille Hurel. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.

Sexy romanse

Dus øyensminke som er gnidd litt utover og myke lepper i en varm rosatone gir et romantisk skjær som passer til sene kvelder ikledd sommerlige silke- og blondekjoler. En lett glød i huden får du med en varm bronser.

Photo Bulls. Blumarine. Backstage Milan Ready to Wear. Spring/Summer 2017. ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.
Blumarine, backstage Milano. SS 2017. Foto: Bulls.

Denne saken er en variant av en sak jeg har laget for trykk til Isadoras vårmagasin 2017.