FOR EDITORIAL USE ONLY. Chloe Paris Ready to Wear. Autumn/Winter 2017. 

ALTERNATIVE IMAGES AVAILABLE ON REQUEST.

Høstlige toner

Hvis du vil følge trendene i høst bør du fokusere på å perfeksjonere øyensminken. Nå kan du boltre deg i farger og teksturer, former og mønstre. Skulle du velge å droppe sminken en dag, er du likevel innafor.


Chloe, backstage Paris. FW 2017. Foto: Getty

À la Kate Moss

Den etterhvert så ikoniske modellen Kate Moss er kjent for sin sotede øyensminke, som gjerne er smurt litt utover øyepartiet etter en lang kveld på byen. Avtroppende designer for Chloé, Clare Waight Keller valgte å rocke opp modellene sine med rikelige mengder med svart eyeliner. Fargen er dratt utover i en vingeform som gir sexy katteøyne. Akkurat som fru Moss ville ha gjort det selv.


Alexander Wang, backstage New York. FW 2017. Foto: Getty

Nattens dronning

Bli inspirert av den frie, selvstendige jenta som er ute hele natten og har det gøy! Svart eyeliner på våtkanten av øyet og rett utenfor vippekanten gir et akkurat passe rocka uttrykk uten at det blir skittent. Den rocka men delikate stilen understrekes med en jevn og matt hud, varme naturlige toner på neglene og lette naturlige lepper

 

 

 

 

 

Metallica 

Øyenskygger i alle farger og teksturer var å se på nesten alle visninger for høsten. Hos Balmain var mange av dem samlet på ett øyelokk. Matt svart kremskygge i kombinasjon med metalliske nyanser av sølv og kobber gir et sterkt uttrykk, spesielt når skyggene er dratt ut på siden i to markante streker, en over øyet og en under. Du tuller ikke med noen av disse jentene, dette er girlpower!


Isabel Marant, backstage Paris. FW 2017. Foto: Getty

Au naturél

Du vil aldri se mørk øyensminke eller knallfargede lepper på catwalken til erkefranske Isabel Marant. Denne høsten var modellene etter sigende kun sminket med litt leppestift, brukt både på leppene og i kinnene. Legg likevel merke til den plettfrie huden og de velpleide øyenbrynene. Vi mistenker at det har vært en kost eller to innom her også.


Tory Burch, backstage New York. FW 2017. Foto: Getty

Preppy og polert

En velpleiet hud i kombinasjon med velfrisert hår og definerte bryn kan aldri slå feil. Med et hint av skinnende sølv i øyekroken og på øyelokket får du en ren og klassisk, men allikevel tidsriktig stil. Designeren Tory Burch har latt seg inspirere av filmen The Philadelphia Story fra 1940 når hun laget kleskolleksjonen, og hele uttrykket bærer preg av den avslappede men definitivt elegante tidsepoken.


Stella Jean, backstage Milano. FW 2017. Foto: Getty

Frossen blå 

Du trodde kanskje du aldri ville legge en blå øyenskygge på hele lokket igjen? Tro om igjen, nå er trenden tilbake. En lys vinterkald blåfarge fikk dominere i ansiktet til modellene på catwalken til Stella Jean og resultatet er overraskende kult. Hemmeligheten er en matt blå øyenskygge presist lagt over hele buen av øyelokket. Huden bør være helt nøytral, derimot vil en dus rosa leppestift fremheve den umiskjennelige 80-tallsstilen.

Denne artikkelen har vært laget og publisert for Isadoramagasinet høsten 2017.